Ontdek de omgeving Bij Frans

Wandelen
Wandelen
De Glind maakt deel uit van de gemeente Barneveld. In de buurt van de camperplaats vind u diverse klompenpaden; dit zijn wandelroutes over boerenland. Zo kunt u de omgeving ’s vanuit een heel ander perspectief bekijken. Wilt u direct starten, dan is het Glindhorsterpad een aanrader. Er is meer informatie en een app beschikbaar op www.klompenpaden.nl
Fietsen
Fietsen
Vanuit De Glind kunt u prachtige fietstochten maken door de Gelderse Vallei en de Veluwe, bijvoorbeeld: Fiets door Utrecht én Gelderland - Fiets dit rondje vol geschiedenis!

Kijk voor meer routes en informatie op de website van het Fietsnetwerk. In Achterveld kunt u bij BikeTotaal fietsen huren.

Op pad met e-chopper of fatbike
Op pad met e-chopper of fatbike
Wil jij iets leuks doen met familie of vrienden? Geruisloos toeren in de prachtige omgeving van Achterveld? De Veluwe ontdekken op een unieke manier? Ga op pad met een stoere e-chopper en fatbike. Iedereen kan mee. Kijk voor meer info op
E-chopper Achterveld
Eten en drinken
Eten en drinken
Voor goed eten en drinken hoeft u niet ver. Op twee kilometer van onze camperplaats vindt u restaurant Chardonnay. In Achterveld zijn er nog drie restaurants waar u uitstekend kunt eten: De Hessenkar, Nog Eentje en De Roskam. En als u zin heeft in frites: in Achterveld zijn er twee snackbars. In Scherpenzeel zijn er ook twee, naast Eet- en drinkhuys De Kromme Hoek. In De Glind kunt u van woensdag t/m zondag, van 11.30 tot 20.00 uur, terecht bij Pannenkoekenhuis De Glind.
Zwemmen en meer
Zwemmen en meer
Houd u van zwemmen? Dan kunt u dichtbij terecht in het openluchtzwembad van De Glind.  Koop Bij Frans tijdens de zomermaanden een dagkaart met € 1,10 korting p.p. Of zwembad Octopus in Leusden. Een andere optie is openluchtzwembad 't Willaer in Scherpenzeel Het sportcomplex Amarena in Amersfoort, met onder andere een groot overdekt zwembad, is met 12 autominuten bereikbaar.
Een andere, mooie manier om de omgeving vanaf het water te bekijken, is met een kanotocht over het Valleikanaal. Kijk voor meer informatie op de website van Kanocentrum Boerderij Berg.
Amersfoort
Amersfoort
Met 15 tot 20 minuten bereikt u de binnenstad per auto, maar als u iets meer de tijd neemt, is de tocht per fiets minstens zo leuk. Geniet van de historische binnenstad met haar grachten en tal van monumenten. Beklim de bijna honderd meter hoge Onze Lieve Vrouwetoren of bezoek de Koppelpoort, de enige combinatie van een land- en een waterpoort in Nederland. Uiteraard biedt de binnenstad een breed scala van winkels. Of is een bezoek aan Dierenpark Amersfoort iets voor u?